Yetitablet med YetiCare och motordrivet stativ

Kvinna visar Yetitablet för tre personer

Nuvarande status

Produkten finns tillgänglig på svenska marknaden.

Hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

Yetitablet är en fantastisk multitouch skärm i 4K upplösning och finns i storlekar från 27” upp till 98”. Yetitablet är byggd på Android vilket innebär att man ej behöver koppla den till någon dator utan digitala skärmen har allt inbyggt. Denna gigantiska Android skärm kopplas till internet och då finns tillgång till Google Plays miljontals appar. På en Yetitablet jobbar man med appar och igenkänningsfaktorn är viktig från sin telefon eller annan mindre surfplatta. Det är enkelt för både brukare och personal att använda en Yetitablet.

Vi placerar Yetitablet på ett motordrivet stativ som är UL och ADA certifierat så att du kan anpassa höjden och vinkeln genom den smidiga fjärrkontrollen så att alla kan nyttja den. Vinkeln på multitouchskärmen kan justeras från ett lodrätt läge ända ner till ett bordsläge vilket är perfekt om du vill stå eller sitta runt skärmen och samarbeta. Yetitablet får ofta benämningen aktivitetsskärm och är ett uppskattat hjälpmedel inom vård och omsorgssektorn och tillsammans med mjukvaran YetiCare är det helt fantastiskt. YetiCare är utvecklat för vård och omsorgssektorn och är en mjukvara som gör att den Yetitablet blir ännu enklare att hantera och YetiCare har också specialappar som är speciellt framtagna för vård och omsorg. Yetitablet är en robust, stilren multitouch skärm med 4mm säkerhetsglas, 10 touchpoints och touchteknik som gör att du använder fingrar men också andra hjälpmedel fungerar att vidröra skärmen med såsom handprotes, käpp, pekdon, bollar osv. Yetitablet är vatten, damm och stötsäker.

Produktbilder

Behov och nytta

Yetitablet med YetiCare är en aktivitetsskärm som erbjuder mängder med olika aktiviteter. På en Yetitablet arbetar vi med appar och vi grupperar dessa olika appar i olika grupper så att det blir pedagogiskt enkelt att arbeta med Yetitablet. Grupperna är bland annat Teckning, Sinnesstimulering, Rumsuppfattning, Minne o Hjärngympa, TV o Tidningare, Resor o bilder, Musik, Träning, Spel och vår egentutvecklade YetiCare appar.
Yetitablet erbjuder att man kan arbeta enskilt men också i grupp för att främja delaktighet och samarbet.
Tack vare det motordrivna stativet på hjul är Yetitablet en flexibel lösning som enkelt går att flytta mellan olika rum och våningar. Man kan enkelt justera från en lodrätt visning ner till ett bordsläge vilket är mycket uppskattat så att man kan sitta runt skärmen för att utföra aktivietet.
Yetiapparna är utvecklade för vård- och omsorgssektorn och är utan reklam och fokus på uppgiften. Några exempel på Yetiappar är YetiKalender, YetiFormer, YetiLabyrint, YetiAhoy, YetiMiljö, YetiHockey, YetiKoordination, YetiPoint och YetiHjärnspel.
Med YetiCare så får man också YetiCare launcher som gör Yetitableten mycket enkel att använda i verksamheten där man själv kan gruppera, placera samma app på flera ställen, anpassa det flytande verktygsfältet mm 

Exempel på produktimplementering

Äldreomsorg, LSS och Sjukhus
Ett axplock av olika kommuner, städer och regioner som använder Yetitablet:
Göteborgs Stad, Stockholms Stad, Uppsala kommun, Trollhättans Stad, Falu kommun, Tranemo kommun, Ulricehamns kommun, Eslövs kommun, Skinnskattebergs kommun, Surahammars kommun, Region Gotland, Hallstahammars kommun, Lycksele kommun, Grästorps kommun, Borås Stad, Danderyds Sjukhus, Fagersta kommun, Skövde kommun mfl.
Kontaktuppgifter lämnar vi gärna när det önskas.

  • I Yetitablet så sparas inga personuppgifter.

Vi erbjuder både finansieringsalternativ och köpalternativ.
Vi erbjuder installations och utbildningspaket samt Service, support, uppdatering och applikationsstödsavtal.

Länk till webbutik: https://kitsweden.se/

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

K-IT Sweden AB är ett företag som arbetar med digitala skärmlösningar, multitouch lösningar och aktivitetsskärmar. Vi arbetar både med offentlig sektor och privat sektor. K-IT Sweden har några helt unika multitouch lösningar såsom YetiTablet, Multitouch table, HypeBox och även helt unika lösningar inom Digital signage t.ex. Wayo. 

Rulla till toppen