Virtual Home Care

VideoVisit på en skärm

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Broschyr och hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

Virtuell hemtjänst för seniorer som bor hemma. Det är frågan om ett videomöte mellan en närvårdare och en senior. Närvårdaren har tillgång till vår molntjänst och senioren har en surfplatta som hela tiden är online. I Finland har vi redan 6000 seniorer som använder vår tjänst dagligen. Speciellt under Covid-19 tiden har detta varit ett bra sätt att erbjuda digital hemtjänst.

Produktbilder

Behov och nytta

Produkten hjälper seniorer att bo längre hemma. Användarna aktiveras att själva t.ex. värma sin mat, ta sina mediciner eller göra lätta rehabiliteringsövningar. Allt detta sker genom säkra videomöten med en närvårdare. Familjemedlemmar har även tillgång till tjänsten vilket ökar känslan för trygghet och närvaro för seniorerna.

  • Inga personuppgifter sparas.

Det är frågan om ett abonnemang system. Man betalar per användare per månad.

För tillfället direkt från oss, VideoVisit i Finland. Vi håller som bäst på söka återförsäljare för den Svenska marknaden.

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Finskt företag grundat 2010. Vi är marknadsledare i Finland inom digital hemvård. 35 personer jobbar på VideoVisit idag. Produktutveckling sker i Finland. Vår kundbas är för tillfället 99% den offentliga sektorn i Finland.

Rulla till toppen