Suvanto Gruppvideo

Flera personer i ett gruppsamtal med suvanto lösning

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Hemsida och broshyr

Kategori

Produktbeskrivning

Suvanto Gruppvideo – gruppvideo för samman de viktigaste personerna

Videosamtal är en trygg och enkel kommunikationskanal mellan en äldre person som bor ensam, vårdpersonalen och den närmaste kretsen. Tjänsten Suvanto Video kan också implementeras som ett gruppvideo, varvid flera personer deltar i videosamtalet.

Ett gruppvideo kan genomföras med hjälp av Suvantos applikation för videosamtal, så dess implementering kräver inga komplicerade åtgärder av deltagarna i videosamtalet. Applikationen för videosamtal är förinstallerad på den hemmaboende klientens surfplatta och vårdpersonalen och de närstående kan kostnadsfritt installera applikationen på sin telefon från appbutiken.

Suvanto Care har flera olika lösningar.  Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och produkter!

Produktbilder

Behov och nytta

Suvanto moderniserar hemvården.
Suvanto Care moderniserar den dagliga hemvården/hemtjänsten med tekniska lösningar som stödjer vårdarbetet. Dem tekniska lösningarna är integrerade i ett och samma tjänsteplattform. Detta gör att man undviker behovet av flera system som kan skapa problem mellan olika tekniska lösningar.

Exempel på produktimplementering

Utbredd inom en stor del av finska hemtjänsten och olika kommuner i Finland.
www.suvantocare.fi/sv

  • Produkten/tjänsten hanterar personuppgifter

Licensavgift

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Suvanto Care är ett säkerhetsföretag som grundades 2014 i Rovaniemi. År av utvecklingsarbete har försökt komma till rätta med en brist som märkts starkt inom vårdsektorn – en servicelösning som omfattar ett tryggt och fullvärdigt boende hemma för äldre.
Som ett välbefinnande teknikföretag förebygger Suvanto Care också trängsel inom hälsa och socialt arbete. Som ett framåtblickande företag säkrar det en ännu säkrare framtid för var och en av oss med modern teknik och lösningar.

Rulla till toppen