Spisec AddOn

Nuvarande status

Produkten finns tillgänglig på svenska marknaden.

Hemsida och broschyr

Länk till hemsida
Länk till broschyr

Kategori

Produktbeskrivning

Spisec AddOn är en intelligent sensor som upptäcker fara på spisen och dessutom kan stänga av spisen- allt innan det börjar brinna. Spisec AddOn är en spisvakt som bara agerar vid farliga situationer och låter vanlig matlagning ske utan inblandning. Spisec AddOn är inte en timer eller vanlig spisvakt utan använder ett avancerat sensorsystem som kan det mesta om matlagningen redan från start. Spisec AddOn är trådlös och enkel att installera samt har flera smarta tillbehör för tillgänglighet och säkerhet.

Produktbilder

Behov och nytta

Genom att installera Spisec AddOn har man helt enkelt eliminerat Sveriges vanligaste brandorsak- en bortglömd spis. Behovet är extra tydligt när användaren har en funktionsvariation som är kognitiv eller har svårare att kanske sätta sig själv i säkerhet vid en brand. Att installera Spisec AddOn innebär en ökad självständighet för individen speciellt för människor med kognitiva variationer.

Exempel på produktimplementering

Flerfamiljsbostäder, gruppbostäder samt 1000-tals enskilda hem.

  • Vi arbetar i enlighet med GDPR:s riktlinjer och krav.

Engångskostnad, faktura eller swish

E-post: info@moveum.se

Telefon: 023-792200

Länk till webbbutik: www.moveum.se

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Moveum AB utvecklar, tillverkar och säljer olika lösningar för hemmet för dig med en funktionsvariation. Tillverkning och distribution sker i Falun, Dalarna.

Rulla till toppen