Axla Level

Axla Level toalett

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Broschyr

Kategori

Produktbeskrivning

AXLA Level – En helt vanlig höj och sänkbar toalett

Skapad för hemkänsla, självständighet och flexibilitet. AXLA Level ™ är produkten av mångårig branscherfarenhet.

Använd den som en vanlig toalett, i rätt höjd, som stöd vid uppresning eller tillsammans med valfri duschstol (även tiltbar). AXLA Level™ är nätt och samtidigt robust för att klara alla användare. Den är lätt att hålla ren och ser ut som en vanlig toalett, både i form och storlek.

AXLA Level™ förenar flexibilitet och säkerhet för att erbjuda en mer självständig vardag. Tack vare sin patenterade konstruktion kan den installeras utan att väggarna behöver förstärkas, då den överför belastningen till golvet. Detta gör AXLA Level™ idealisk även i befintliga äldreboenden, där flexibel välfärdsteknik är särskilt viktig eftersom behoven kan förändras över tid. Den främjar självständighet och integritet samtidigt som den förbättrar arbetsmiljön för personalen.

Produktbilder

Behov och nytta

AXLA Level™ tillför betydande nyttor genom att förbättra både användarnas och vårdpersonalens arbetsmiljö. För användarna ökar möjligheten till en mer självständig vardag, vilket kan bidra till ökat välbefinnande och minskad psykisk belastning. För vårdpersonal minskar den fysiska ansträngningen vid assistans, vilket kan leda till färre arbetsrelaterade skador och en mer hållbar arbetsmiljö.

Sammanfattningsvis erbjuder AXLA Level™ en praktisk, säker och flexibel lösning som möter de skiftande behoven hos både användare och vårdgivare, vilket gör den till en värdefull investering för vilken vårdinrättning som helst. Detta är ett av de många sätt på vilket välfärdsteknik bidrar till att möta den akuta resursbristen inom vården samtidigt som den bidrar till att öka kvaliteten.

 

 

  • Produkten/tjänsten hanterar inte personupgifter.

Engångskostnad

Säljs av AXLA Care AB

Länk till webbutik: http://www.axlacare.se

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

AXLA Care AB har vuxit fram från mångårig erfarenhet av inredning för självständighet på badrum, både i hemmiljö och på vårdboenden. Våra ledord är att självständighet, flexibilitet och hållbarhet. Både produktion och utveckling finns i Sverige.

Rulla till toppen