OrCam MyReader

Produktbild OrCam MyReader

Nuvarande status

Produkten finns tillgänglig på svenska marknaden.

Hemsida och broschyr

Kategori

Produktbeskrivning

OrCam MyReader läser upp text, både tryckt eller digital! Om du vill läsa dagstidningen, en favoritbok, textmeddelanden, e-post, gatunamn eller tidtabeller på tågstationen så finns den alltid till hands och läser upp texten direkt och diskret i ditt öra. OrCam MyReader använder avancerad AI-teknik men är samtidigt enkel och intuitiv, vilket gör att den kan användas av barn, vuxna och äldre.

Produktbilder

Behov och nytta

Orcam MyReader är ett genombrott inom text-till-tal-enheter som du alltid bär på dig, skapad för personer med synnedsättning eller dyslexi. Den intuitiva, lätta kameran läser snabbt och diskret upp både tryckt och digital text. OrCam MyReader tar ett snabbt kort, och genast börjar den läsa texten som den hittar framför dig: tidningar, böcker, restaurangmenyer, produktetiketter och skyltar, allt blir tillgängligt för dig direkt. OrCam MyReader fungerar också perfekt för digital text på dator och skärmen på en smartphone.

Exempel på produktimplementering

Inom arbetslivet och testas inom skolan.

  • Orcam sparar ingen användardata eller personuppgifter.

Engångskostnad

OrCam MyReader går att köpa hos Frölunda Data via hemsidan, e-post eller telefon.

Länk till webbutik: https://frolundadata.se/butik/orcam-myreader-2-0/ 

E-post: info@frolundadata.se

Telefon: +46 (0)8-55 15 12 04

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Frölunda Data är sedan 1985 leverantör av IT-relaterade hjälpmedel och är en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera med sin omvärld, oavsett behov.
Vi har kontor i både Göteborg och Stockholm men arbetar över hela Sverige.  

Rulla till toppen