Lifemessage

fyrkantig låda

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

Lifemessage ger trygghet för dig och dina nära och kära. Genom att med rörelse aktivera en rörelsedetektor får man ett meddelande som skickas via vår egenutvecklade app och som berättar att mamma eller pappa är uppe och igång. Nu kan du alltid kunna ta emot detta tecken på säkerhet och trygghet, var du än är och när du själv väljer. LifeMessage ger trygghet genom att skicka automatiska meddelanden i vår egen utvecklade app. Placera din LifeMessage på ett ställe där du vet att din anhörig passerar regelbundet. LifeMessage kommer inte att blinka eller lysa, man kommer inte att märka den alls. Placera enheten på ett ställe där du vet att man passerar regelbundet. Du ansluter till Wi-Fi och aktiverar din LifeMessage, sedan styr du allt via LifeMessage – appen, dvs. när du vill ha ett meddelande att någon är uppe och rör sig

Produktbilder

Behov och nytta

  • Bibehålla eller öka trygghet för personer som har eller löper förhöjd risk att få en funktionsnedsättning.
  • Bibehålla eller öka självständighet för personer som har eller löper förhöjd risk att få en funktionsnedsättning.

Lifemessage ger trygghet dels i att anhöriga eller andra intressenter kan registrera att personen är uppe och rör på sig och dels genom att man genom att kan följa aktiveringstider och på så vis identifiera beteendeavvikelser.

  • Vi sparar inga användardata eller personuppgifter

Engångskostnad

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

LifeSystems är digitala innovationer och lösningar som vi tillsammans med användare utvecklar för ökad trygghet, säkerhet och effektivitet.

Rulla till toppen