Hiru Eyetracker för iOS/Windows

Skärm med bildstöd på

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Broschyr och hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

Hiru – Eye-trackern är den första enhet som finns tillgänglig till olika operativsystem och nu gör det möjlighet att styra en iPad Pro. Styr din surfplatta med enbart dina ögon med denna MDR-klassade helhetslösning! Din surfplatta placeras enkelt i det robusta och lätta skalet Oskol och du får en högkvalitativ och lättanvänd ögonstyrningsenhet som dessutom kan användas som en kommunikationsplatta eftersom Hiru är kompatibel med Predictable (iPad) och Grid3. Smidigt VESA-fäste på baksidan och ett bordsstöd finns som tillval.

Produktbilder

Behov och nytta

Den MDR-klassade helhetslösningen Hiru + Oskol blir en smidig och ögonstyrd kommunikationsplatta för både iPad och Windows då Hiru är kompatibel med Predictable och Grid3.

Ingen användardata/personuppgifter sparas.

Engångskostnad, går att dela upp via vår tjänst Payson på hemsidan.

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Att kunna tillgodogöra sig information är en mänsklig rättighet. Vi vill att alla människor ska kunna använda den nya tekniken för att utvecklas och leva rika liv oavsett behov. Istället för att ny teknik tar arbete ifrån människor, vill vi att den nya tekniken ska kunna ge tillfälle till att ge människor med funktionsvariationer möjlighet att arbeta. Tillsammans med världens främsta aktörer inom kommunikation, kognition samt styrsätts, tablet- och mobilanpassningar tillgängliggör vi tekniken så att fler kan nyttja den – I hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Vi har lösningen som hjälper dig utvecklas efter dina egna behov och mål.

Rulla till toppen