365 Happy Days

surfplatta med happy days

Nuvarande status

Produkten/tjänsten finns att tillgå på svenska marknaden.

Hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

365 Happy Days är en digital idébank med färdiga aktiviteter – ett tidsbesparande planeringsverktyg som gör det enkelt för personalen att planera och fixa roliga aktiviteter även när tiden är knapp. Inga krav på förkunskaper eller mycket personal och oavsett ålder eller etniskt ursprung, så kan användaren snabbt och enkelt ”levla upp” och förvandla en lucka i schemat eller ett vanligt eftermiddagskaffe till en rolig och lustfylld aktivitet.

Som inspiration till personalen och för att göra aktiviteterna lättillgängliga när som helst – så finns aktiviteterna i 365 Happy Days almanacka. Med ett klick färdigt att användas direkt, finns textmaterial till temadagar, högtider, kända personer, quiz, historiska händelser, intressanta och roliga ämnen och aktiviteter som passar till varje månad. Det finns mängder med roliga citat, tips på samtalsämnen, humor, ”visste du att”, kluringar, YouTube-klipp, musikaktiviteter och mallar. För att inbjuda och väcka lusten att delta i olika aktiviteter, finns det färdiga affischmallar att skriva ut till varje tema.

Genom abonnemang som tecknas årsvis får användaren tillgång till 365 Happy Days aktiviteter på hemsidan. Allt material är digitalt och aktiviteterna är lätta att anpassa efter målgrupper med olika intressen och livssituationer.

365 Happy Days är ett digitalt verktyg som skapar mångfald i det sociala innehållets aktivitetsutbud och gör kultur mer tillgängligt för alla. Det öppnar också upp för nya möjligheter om ni vill ha digitala träffar.

365 Happy Days är ett digitalt reminiscensverktyg som hjälper användaren att finna ”triggers” och samtalsämnen som förenklar kommunikation med personer som har kognitiv svikt eller en demensdiagnos.

Produktbilder

Behov och nytta

När vi på grund av ålder eller hälsa inte kan leva fullt ut som vi själva vill…VAD är det då som mest skapar mervärde och känsla av välbefinnande och livskvalitet…? Det kanske är lätt att tänka att det är stora och festliga event…och visst är det jättetrevligt ibland! Men med 30 års erfarenhet som undersköterska och projektledare i äldreomsorgen så säger jag som Ernst Kirchsteiger…

”Det är de små ljuspunkterna i vardagen – som gör den stora skillnaden!”
Möten med människor, samtal, skratta och ha roligt, känna sig delaktig, prata om intressanta saker, lyssna på musik och känna gemenskap…

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Personalen får ett verktyg som gör det enkelt att förvandla en lucka i schemat eller ett vanligt eftermiddagskaffe till en rolig och lustfylld aktivitet som skapar mervärde som höjer känslan av välbefinnande och livskvalitet – vilket indirekt bidrar till det Globala målet nr 3 – hållbar utveckling som främjar välbefinnande. 

Exempel på produktimplementering

365 Happy Days digitala idébank finns på äldreboenden, dagverksamheter, mötesplatser, aktivitetscenter och studieförbund. Så här beskriver några aktivitetscoacher  det:

Det bästa med 365 Happy Days är att materialet är färdigt
& att det alltid finns tillgängligt.
Det är en WOW-känsla varje gång det öppnas!
Deltagarnas gensvar på aktiviteterna har varit glädje!
Lyriska av både innehåll & hur vackra bilderna är.

Referenser hittar ni här: https://365happydays.se/referenser/

  • Produkten/tjänsten hanterar inte personuppgifter

Abonnemang 365 Happy Days – Särskilt boende. 1 års licens innehåller 6 fristående användarkonton och faktureras årsvis i förväg

(Även mötesplatser, dagverksamheter, hemtjänst och personlig assistans tecknar detta abonnemang.)

Abonnemang ”365 Happy Days särskilt boende” tecknas i webshopen på hemsidan.

Länk till webbutik: https://webshop.365happydays.se/ 

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Hej! Ankie Lidberg här!
Med 30 års erfarenhet som undersköterska och projektledare i äldreomsorgen – ville jag utveckla det sociala innehållet, skapa mångfald i aktivitetsutbudet och göra kultur mer tillgängligt för alla. Min vision var att skapa ett verktyg till personalen som skulle göra det enkelt att snabbt sätta guldkant på tillvaron och skapa mervärde för boende och deltagare i olika verksamheter. Verktyget skulle vara enkelt och flexibelt. Inga krav på förkunskaper eller mycket personal och oavsett ålder eller etniskt ursprung, så skulle användaren snabbt kunna planera och fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet och välbefinnande.

”Det är de små ljuspunkterna i vardagen – som gör den stora skillnaden!” Möten med människor, samtal, skratta och ha roligt, känna sig delaktig, prata om intressanta saker, lyssna på musik och känna gemenskap…

Men att skapa goda samtal är inte alltid så enkelt…och det var det jag ville hjälpa andra att skapa. Högläsning och samtal är grunden i 365 Happy Days aktiviteter och utifrån det kan användaren skapa mängder med kravlösa eller fartfyllda roliga aktiviteter.

365 Happy Days är en digital idébank – ett tidsbesparande planeringsverktyg med färdiga aktiviteter för hela året. Personalen får ett verktyg som gör det enkelt att förvandla en lucka i schemat eller ett vanligt eftermiddagskaffe till en rolig och lustfylld aktivitet som skapar mervärde som höjer känslan av välbefinnande och livskvalitet – vilket indirekt bidrar till det Globala målet nr 3 – hållbar utveckling som främjar välbefinnande. 

Rulla till toppen