NeatSeat

Produktbild Neatseat

Nuvarande status

Produkten finns tillgänglig på svenska marknaden.

Hemsida och broschyr

Kategori

Produktbeskrivning

Smarta toaletter som tvättar och torkar används av miljontals brukare i Asien. De har även med framgång börjat implementeras i såväl hemtjänst som särskilt boende i Danmark. Utvärderingar visar tydligt hur de både förbättrar brukares livskvalitet och personalens arbetsmiljö.

Vår produkt ”NeatSeat” kostar endast 6.500kr (exkl. MOMS) och monteras på befintliga toalettstolar utan att kostsamma badrumsrenoveringar måste genomföras. Därmed möjliggörs att implementera tekniken i omsorgen på ett helt annat sätt än tidigare. Inte minst är den ett kostnadseffektivt alternativ för bostadsanpassning.

Studier har visat på att upp emot 12% av brukare som får en smart toalett blir helt självständiga
Så mycket som 51,3 minuter i vårdtid per brukare och vecka har sparats genom att förse samtliga äldre som nyttjar hemtjänst eller bor på särskilt boende med smarta toaletterSmarta toaletter som tvättar och torkar
NeatSeat85 är den senaste modellen av smarta toaletter som tvättar och torkar.

Fördelar med NeatSeat är att den har en lätt och tidssparande installation, ingen blandare eller fläktar på väggen. Den har en smidig och tunn design och passar till de flesta befintliga toalettstolar i Sverige. Den har smarta lösningar som förbättrar hygienen, exempelvis en UV-lampa som dödar bakterier och utbytbara spolarmunstycken. Den har också många valmöjligheter avseende tillbehör och storlek för att passa olika brukares behov samt ett konkurrenskraftigt pris. 

Produktbilder

Behov och nytta

NeatSeat har en lätt och tidssparande installation, ingen blandare eller fläktar på väggen. Den har en smidig och tunn design och passar till de flesta befintliga toalettstolar i Sverige. Den har smarta lösningar som förbättrar hygienen, exempelvis en UV-lampa som dödar bakterier och utbytbara spolarmunstycken men även uppskattade funktioner så som uppvärmd sits och nattlampa. Den har också många valmöjligheter avseende tillbehör och storlek för att passa olika brukares behov.

Studier har visat på att upp emot 12% av brukare som får en smart toalett blir helt självständiga. Utvärderingar visar tydligt hur de både förbättrar användarens livskvalitet och personalens arbetsmiljö. 

Exempel på produktimplementering

Används idag i över 100 kommuner inom särskilt boende, ordinärt boende, LSS och som bostadsanpassning.

Produkten är lätt att installera och byta användare, förutsatt att el och vatteninstallation är förberett. Produkten behöver kunna anslutas till kallvattentillförsel samt ett eluttag.

Betalning är baserad på engångskostnad pga hygienskäl

Hos Nordic Weltech

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Nordic Weltech AB är ett svenskt företag som aktivt arbetar med att implementera modern välfärdsteknik i vård- och omsorgen.

Vår affärsidé är att öka livskvaliteten för äldre och funktionshindrade, skapa en bättre arbetsmiljö för välfärdens medarbetare och samtidigt hjälpa samhället att hantera demografiska utmaningar genom att tillhandahålla modern välfärdsteknik.

Scroll to Top