OrCam Read

Produktbild OrCam Read

Nuvarande status

Produkten finns tillgänglig på svenska marknaden.

Hemsida

Kategori

Produktbeskrivning

OrCam Read – Revolutionerande läsning med Artificiell Intelligens!
OrCam Read är den första lätta, handhållna enheten med en smart kamera som sömlöst läser svensk text från alla tryckta ytor eller digitala skärmar med ett tryck, för personer med alla typer av lässvårigheter inklusive dyslexi, och för alla som konsumerar stora mängder text. Det gör att du kan njuta av morgontidningen, läsa vilken bok som helst och till och med läsa allt som visas på din dator eller smarttelefon. Läs diskret upp i ditt öra den text du väljer, förbättra studietiden och få dig att arbeta mer effektivt!

Går att få på flera språk än svenska! Hör av dig till oss så får du veta mer!

Produktbilder

Behov och nytta

OrCam Read passar utmärkt för personer som har dyslexi, nedsatt läsförmåga eller synnedsättning, och är det enklaste möjliga sätt att få text uppläst, var du än befinner dig. Ljudet får du direkt från pennan eller via en hörsnäcka om man så vill. (Blåtand eller sladd).

Denna kraftfulla läsmaskin som är utformad som en penna kan du enkelt ta med dig överallt då den är lätt och smidig. Den är utrustad med både artificiell intelligens och laserpekare för bästa prestation. Rikta pennan mot texten, tryck på knappen och du får texten direkt uppläst som tal.

Exempel på produktimplementering

I nuläget finns det inget exempel på produktimplementering.

  • Sparar ej användardata eller personuppgifter

Engångskostnad

OrCam Read går att köpa hos Frölunda Data via hemsidan, e-post eller telefon.

Länk till webbutik: https://frolundadata.se/butik/orcam-read/

E-post: info@frolundadata.se

Telefon: +46 (0)8-55 15 12 04

Kontakt

Länk till hemsida

Om företaget

Frölunda Data är sedan 1985 leverantör av IT-relaterade hjälpmedel och är en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera med sin omvärld, oavsett behov.
Vi har kontor i både Göteborg och Stockholm men arbetar över hela Sverige.

Rulla till toppen